Over ons

Popkoor Harmony Singers, opgericht in 1988, is een eigenzinnig popkoor dat bestaat uit ruim 50 leden, jong en niet meer zo jong, De oprichters konden toen niet vermoeden dat dit koor nu in de regio bekend staat als een heel bijzonder popkoor met een eigen stijl en een uniek repertoire. Het onderscheid wordt gemaakt door veelzijdigheid, enthousiasme, uitstraling en plezier in het zingen. 

Het Popkoor zingt diverse muziekstijlen: Evergreens, Country, Rock and Roll, Disco, Ballads, Rap etc. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Engelstalige songs zoals o.a. van Kool & The Gang, Foreigner, One Republic, Lionel Richie, Clean Bandit en Van Halen. Maar ook een aantal bekende Nederlandstalige nummers staan op het repertoire zoals o.a. van Blöf, Acda & de Munnik, Douwe Bob, Marco Borsato en Miss Montreal. Het hele repertoire is voor het koor speciaal bewerkt en vormgegeven en er wordt telkens weer gestreefd naar diversiteit binnen het repertoire. Hierdoor heeft het koor een eigen herkenbare stijl gekregen dat net weer iets anders is dan gebruikelijk.


Naast het poprepertoire heeft het koor een eigen, avondvullend kerstrepertoire bestaande uit veel Christmas Carols. Het laatste kerstconcert werd door het koor gegeven op 22 december in de Vredehorst te Hoogeveen. Daar trad het koor op voor een volle zaal met enthouisiast publiek. Het koor neemt in de wereld van popkoren een unieke plek in. Zij worden dan ook zowel in de kerstmaand als het hele jaar door veel gevraagd optredens te verzorgen.

Samen met de "eigen" enthousiaste dirigent Peter Gonkel en de "eigen" begeleidingsband is dit koor bijzonder te noemen.

Wilt u kennis maken met het koor neem dan contact met ons op en mail naar info@harmonysingers.nl

Popkoor "Harmony Singers" Hoogeveen

Copyright @DeHarmonySingers2016

Volg ons op: